Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,
Aktiivilomat Kokkolassa – Hotel Kokkola

Aktiivilomat Kokkolassa

Hotel Kokkola - Aktiivisempaan arkeen, kätevästi keskellä kaupunkia

Yhdistä harraste- ja luontoaktiviteetit kaupunkilomaan länsirannikon upeissa maisemissa.

Kokkolan alueelta löydät vaihtelevia patikkapolkuja, mielenkiintoisia pyöräily- ja melontareittejä, hyvin hoidetut ja kiitetyt golfkentät sekä monipuolisia perhekohteita, kuten esimerkiksi Viihdeuimala VesiVeijari ja kesäiset risteilyt viehättävälle, monimuotoisen luonnon omaavalle Tankarin majakkasaarelle.

Yhdistä majoitukseesi itsellesi sopivat aktiviteetit ja autamme sinut oikeille reiteille, olitpa sitten menossa viheriöille, patikkapoluille tai merellisiin maisemiin. Hotel Kokkola on aloittanut yhteistyön Meripuistossa toimivan Safari Beach Rentin kanssa, ja kesäaikaan hotellille on sijoitettuna neljä vuokrapyörää. Meripuiston vuokraamosta löytyy lisäksi mm. sup-lautoja, kajakkeja, polkuautoja, potkulautoja, tasapainoskoottereita... 

Moottoripyörillä liikkuville alueen rannikkotiet tarjoavat useita ajamisen ja näkemisen arvoisia reittejä. Kameravalvotussa parkkihallissa pyöräkin yöpyy turvallisen mukavasti.

Joukkueille tarjolla edullisia Sporttimajoituksia, pyydä tarjous matkallesi.

Aktiivi- ja Sporttimajoitukset myyntipalvelustamme (ma-pe klo 9-15) myynti@hotelkokkola.fi tai
puh. 06 8241 087

 

Perhemajoitukset

Mukavia lomamuistoja koko perheelle!
Perhemajoitukset alk.109 eur/vrk (2 aik. + 2 alle 12 v. lasta), VesiVeijari-lipuilla alk. 125 eur sis. majoitukset ja liput Viihdeuimala VesiVeijariin (2+2).

Lue lisää

Teatterimajoitukset ja ryhmäruokailut

Tervetuloa teatteriretkelle! Irtiottoja arjesta Kokkolan kaupunginteatterin upeiden esitysten avulla...

Lue lisää

Sporttimajoitus

Sporttimajoitus urheiluseuroille ja joukkueille. Rauhalliset majoitustilat ja maukkaat kotiruokabuffat kaikenikäisille urheilijoille.

Lue lisää

Tapahtumamajoitukset

Kokkolan seudulla tapahtuu joka viikko jotakin - myyntipalvelumme kautta varattavissa kulttuuri- ja tapahtumamajoituksia ympäri vuoden.

KPV:n kotipelit, Snellmansalin konsertit ja Stand Up -illat sekä muut kaupungin tapahtumat - varaa mukavasti liput sisältävinä tapahtumamajoituksina, helposti yhdellä varauksella!

Lue lisää

Aktiivilomat Kokkolassa

Yhdistä harraste- ja luontoaktiviteetit kaupunkilomaan länsirannikon upeissa merimaisemissa!

Lue lisää

Golfmajoitukset

Yhdistä aktiviteetit kaupunkilomaan: yksi Suomen kiitellyimmistä golfkentistä sijaitsee vain 4 km päässä hotellilta. Myynnissä kentän aukioloaikoina.

Lue lisää

×