Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Aukiolomme muuttuu 24/7 - nyt etsitään vahvistuksia tiimiin!

Olisitkos sinä Rane-hotellikoiran tuleva työkaveri? Tai tiedätkös sopivan tyypin?

1.1.2019 lähtien vastaanottomme palvelee ympäri vuorokauden, ja etsimme nyt joukkojemme vahvistukseksi reipasta ja joustavaa, hyvällä asenteella sekä iloisella mielellä varustettua huolellista hotellityöntekijää. Tehtävien painopiste on hotellin vastaanottotyössä, mutta pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä niin aamiaisella, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa. Myös asiakastilojen siisteydestä huolehtiminen sisältyy päivittäisiin tehtäviin. Vastaanoton työvuorot ovat ilta- ja yöpainotteisia, aamuvuoroja lähinnä viikonloppuisin. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä jonkin hotellijärjestelmän käytöstä, meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft. Koska vastaanoton yhteydessä toimii pienimuotoinen aulabaari sekä tilausravintola, anniskelu- ja hygieniapassit ovat ehdoton vaatimus (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu). Aluksi tarjolla noin 2-4 vuoroa per viikko, syksyllä arvioidaan jatkon työtuntimäärää.

Kielellisesti edellytämme englannin ja ruotsin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muut kielet plussaa. 

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.

Palkkaus MaRa tes mukaan, aluksi noin 2-4 työvuoroa per viikko, tuntimäärien tarkistus syksyllä. Hakemukset cv:n ja kuvan kera 5.1.2019 mennessä, työn aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse sari.jukonen@hotelkokkola.fi

/ Hotel Kokkola

×