Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Avoimet työhakemukset

Olisitkos sinä Rane-hotellikoiran tuleva työkaveri? Tai tiedätkös sopivan tyypin?

Kuva Heini Holopainen / Yle

Vastaanotamme avoimia työhakemuksia sähköpostitse ympäri vuoden. 

Hotellityöntekijän tehtävien painopiste on hotellin vastaanottotyössä, mutta pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä niin aamiaisella, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa. Myös asiakastilojen siisteydestä huolehtiminen sisältyy päivittäisiin tehtäviin. Vastaanoton työvuorot ovat iltapainotteisia, aamuvuoroja lähinnä viikonloppuisin ja joitakin yövuoroja per kk. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä jonkin hotellijärjestelmän käytöstä, meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft. Koska vastaanoton yhteydessä toimii pienimuotoinen aulabaari sekä tilausravintola, anniskelu- ja hygieniapassit ovat ehdoton vaatimus (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu). Työ soveltuu myös opiskelujen ohessa tehtäväksi extraukseksi, jos löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Kielellisesti edellytämme englannin ja ruotsin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muut kielet plussaa. 

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.

Palkkaus MaRa tes mukaan, tuntimäärien tarkistus vuodenvaihteessa. Hakemukset cv:n ja kuvan kera, työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse sari.jukonen@hotelkokkola.fi 

/ Hotel Kokkola

×