Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Hotel Kokkolan toimenpiteet COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi

Hotel Kokkolan toimenpiteet COVID-19 –koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaistahojen ohjeistuksia sekä yleisen ja alueellisen koronavirustilanteen kehittymistä. Muokkaamme toimintojamme jatkuvasti tarpeen mukaisesti pyrkien edistämään viruksen leviämisen ehkäisyä kaikin tavoin. Olemme siirtyneet jatkuvaan hansikkaiden käyttöön myös asiakaspalvelutilanteissa välttääksemme tartuntariskiä. Olemme siirtyneet 18.3. lähtien tarjoilemaan aamiaisen buffetpöydän sijaan  kunkin omien valintojen valintojen mukaan tarjoiltavina henkilökohtaisina aamiaisina. Valintalistan saatte täytettäväksenne sisäänkirjauksen yhteydessä.

Olemme päivittäneet sekä asiakaspalvelun, aamiaispalvelun että kerroshoidon palveluohjeistukset ja siivousohjelmat. Alla muutamia vierailuanne toivottavasti helpottavia lisätietoja. Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Ethän lähde matkalle, jos olet sairaana. Ymmärräthän, että varotoimena pidättäydymme kättelyistä ja muista fyysisistä tervehdysmuodoista.  Myös hotellikoira Rane pitää pientä taukoa vieraiden tervehtimisessä.

Toimet hotellilla

Pesethän kätesi huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla aina lähtiessäsi huoneestasi. Vastaanottoaulan vierestä löytyy myös kolme wc-tilaa käsienpesupisteellä. Aivastuksen tai yskän yllättäessä, kohdistathan sen hihaasi, kiitos.

Käsidesiä on tarjolla vastaanoton asiakaspalvelupisteissä, aulan kahvipisteessä, katutason yleisöwc-tilojen yhteydessä (seinällä wc:n ovien välissä) sekä aamiaisen buffethuoneessa (sekä lautasten/ruokailuvälineiden vieressä, että huoneen vastakkaisen pään seinällä). Autathan meitä huolehtimalla omasta käsihygieniastasi aina asioidessasi kahvipisteellä, aamiaisella tai muutoin yleisissä tiloissa, kiitos.

Vastaanoton asiakaspalvelupisteissä olemme siirtyneet desinfioimaan kynät ja avainkortit jokaisen vieraan jäljiltä. Palautathan kynän/avainkortin käytön jälkeen tiskillä olevaan peltiseen pyöreään keräilyrasiaan, kiitos.  

Käytämme kertakäyttöistä, suojaavaa muovikalvoa maksupäätteissämme. Laitathan muovin heti koodin näppäiltyäsi viereiseen roska-astiaan taikka samaan rasiaan käytettyjen avainten ja kynien kanssa.

Myös makeiset ovat siirtyneet isoista kulhoista pieneen astiaan, josta voit ottaa makeisia turvallisesti osumatta muihin.

Kerroshoidossa on otettu käyttöön desinfiointiaineet kaikkien kovien pintojen puhdistuksessa. Puhdistamme kaukosäätimet ja huoneista löytyvät sisäisten puhelujen puhelinlaitteet aina vieraan vaihtuessa sekä välisiivousten yhteydessä desinfiointiaineella (huomiothan, että välisiivouksia ei voida tehdä, jos ovessa on ”Ei saa häiritä” –kyltti).

Olemme tehostaneet myös yleisten tilojen, hissin ja käytävien ovien puhdistusta desinfiointiaineella, erityisesti kaikissa kohteissa, joissa kosketusta esiintyy eniten (ovien kahvat, hissin painikkeet jne.).

Kakkoskerroksen Lainaamossa on desinfiointiainetta suihkepulloissa, muistathan huolehtia välineiden huolellisesta puhdistuksesta sekä ennen käyttöä että sen jälkeen, kiitos.

Asukassaunavuorot on jätetty toistaiseksi kokonaan pois tartuntojen leviämisen estämiseksi. 

Tarjolla on myös kertakäyttöhansikkaita vierailunne ajaksi.

Turvallista vierailua ja tervetuloa; tehdään yhdessä kaikkemme viruksen leviämisen estämiseksi.

/ Hotel Kokkola

×