Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Monipuolisia töitä tarjolla vielä parille hyvälle tyypille :)

Olisitkos sinä Rane-hotellikoiran tuleva työkaveri? Tai tiedätkös sopivan tyypin?

Kuva Heini Holopainen / Yle

Syksyn tullen opiskelijat palaavat kesätöistä koulun penkille, ja etsimme nyt ihanan tiimimme vahvistukseksi reipasta ja joustavaa, hyvällä asenteella sekä iloisella mielellä varustettua huolellista hotellityöntekijää sekä kerroshoidon osa-aikaista extraa.

Hotellityöntekijän tehtävien painopiste on hotellin vastaanottotyössä, mutta pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä niin aamiaisella, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa. Myös asiakastilojen siisteydestä huolehtiminen sisältyy päivittäisiin tehtäviin. Vastaanoton työvuorot ovat ilta- ja yöpainotteisia, aamuvuoroja lähinnä viikonloppuisin. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä jonkin hotellijärjestelmän käytöstä, meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft. Koska vastaanoton yhteydessä toimii pienimuotoinen aulabaari sekä tilausravintola, anniskelu- ja hygieniapassit ovat ehdoton vaatimus (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu). Aluksi tarjolla noin 2-4 vuoroa per viikko, vuodenvaihteesta lähtien tuntimäärää voidaan kasvattaa yhden paikan vapautuessa. Työ soveltuu myös opiskelujen ohessa tehtäväksi, jos löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Kielellisesti edellytämme englannin ja ruotsin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muut kielet plussaa. 

Kerroshoidon extran työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiviin vakituisten koulutus- ja vapaapäivien tuurauksen merkeissä. Aikaisempi kokemus kerroshoitajan tehtävistä ehdottomasti plussaa, mutta myös muut siivoustyön kokemukset huomioidaan eduksi. 

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.

Palkkaus MaRa tes mukaan, aluksi noin 2-4 työvuoroa per viikko, tuntimäärien tarkistus vuodenvaihteessa. Hakemukset cv:n ja kuvan kera elokuun aikana, työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse sari.jukonen@hotelkokkola.fi 

/ Hotel Kokkola

×