Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Vielä mahtuu yksi huipputyyppi mainioon tiimiimme :)

Olisitkos sinä Rane-hotellikoiran tuleva työkaveri? Tai tiedätkös sopivan tyypin?

Kuva Heini Holopainen / Yle

Syksyn tullen opiskelijat palasivat kesätöistä koulun penkille ja Sara siirtyy uusien haasteiden pariin lokakuun puolivälissä, joten etsimme nyt ihanan tiimimme vahvistukseksi reipasta ja joustavaa, hyvällä asenteella sekä iloisella mielellä varustettua huolellista hotellityöntekijää. 

Hotellityöntekijän tehtävien painopiste on hotellin vastaanottotyössä, mutta pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä niin aamiaisella, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa. Myös asiakastilojen siisteydestä huolehtiminen sisältyy päivittäisiin tehtäviin. Vastaanoton työvuorot ovat iltapainotteisia, aamuvuoroja lähinnä viikonloppuisin ja joitakin yövuoroja per kk. 

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä sekä jonkin hotellijärjestelmän käytöstä, meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft. Koska vastaanoton yhteydessä toimii pienimuotoinen aulabaari sekä tilausravintola, anniskelu- ja hygieniapassit ovat ehdoton vaatimus (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu). Aluksi tarjolla noin 90-100 h/3 vk, vuodenvaihteesta lähtien tuntimäärää voidaan kasvattaa yhden paikan vapautuessa. Työ soveltuu myös opiskelujen ohessa tehtäväksi, jos löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Kielellisesti edellytämme englannin ja ruotsin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, muut kielet plussaa. 

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.

Palkkaus MaRa tes mukaan, tuntimäärien tarkistus vuodenvaihteessa. Hakemukset cv:n ja kuvan kera, työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse sari.jukonen@hotelkokkola.fi 

/ Hotel Kokkola

×