Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

 

Hotel Kokkola on VIIHTYISÄ, TUNNELMALLINEN JA TASOKAS hotelli AIVAN KokkolaN KESKUSTASSa

Verkkosivujemme kautta suoraan varatessa kaikki huonetyypit ja reaalisaatavuus. Varaa tästä! (muista vaihtaa oikea henkilömäärä)

Perheille omat perhepaketit suoraan hotellilta alk. 118 eur/perhehuone/vrk (2 aik. + 2 max 12 v. lasta perhehuoneessa) info@hotelkokkola.fi  

Viime hetken varaukset voitte tehdä helposti puhelimitse +358 6 8241 000. Lämpimästi tervetuloa!

Hotel Kokkolan toimenpiteet COVID-19 -viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hotellin läheisyydessä sijaitsevat sekä moderni ostoskeskus Chydenia että viehättävä vanhankaupungin alue Neristan sekä muut Kokkolan mielenkiintoiset kulttuurikohteet. Kilometrin säteellä löytyvät myös Kokkolan kaupunginteatteri, Snellman-sali, Hollihaan palloiluhalli, Urheilutalo sekä jäähalli.

Tarjoamme vieraillemme ystävällisen palvelun lisäksi rauhallisuutta, savuttomuutta sekä kameravalvottua parkkitilaa kellarikerroksessa. Tiloissamme ei toimi lainkaan viihderavintoloita, ja kaikki huoneemme kuuluvat jäähdyttävän keskusilmastoinnin piiriin. Huonevalikoimistamme löytyy niin työmatkustajalle kuin perheille kohdistettuja vaihtoehtoja, hotellin omina innovaatioina Business Together ja Standard Sport -huoneet, joissa reclainertuolin tai kuntoilulaitteen avulla illat kuluvat entistä kodikkaammissa tunnelmissa, Businesshuoneissa alueen elinkeinoelämään samalla tutustuen. Sekä Business että Comfort Double -huoneet on remontoitu alkuvuonna 2021, Comforteissa tunnelmaa luo viehättävä sisustustakka. Osaan standardhuoneista myös lemmikit ovat tervetulleita. Tutustu huoneisiin!

Lämpimästi tervetuloa viihtymään vieraanamme!

Check in klo 15 lähtien, check out klo 12 mennessä.
Huonehintamme ilmoitetaan aina sis. aamiainen, wlan ja alv. 
Parkkihalliin kulku tapahtuu huoneavaimella, opastamme reitin sisäänkirjauksen yhteydessä. Hotellin pääoven edessä on kahden ruudun pikaparkki, johon voitte pysäköidä sisäänkirjauksen ajaksi. Muutoin katuosuus on arkisin ja lauantaisin 2 h kiekkopaikkoja (8-18/8-15).

Green Feet etuhinnoin majoittuville vieraille

Green Feet etuhinnoin majoittuville vieraille

Tutustu etuhintoihin

Kaikki majoitustarjoukset

Perhehuoneet ja tilavat perhehuoneistot

Parempaan perhematkailuun

Perhehuoneet ja tilavat perhehuoneistot

Tutustu perhehuoneisiimme

Lue lisää perhemajoituksista

Viihteelliset teatterimajoitukset

Teatterimajoitus

Viihteelliset teatterimajoitukset

Tutustu teatterimajoituksiin!

Tutustu Kokkolan Kaupunginteatterin ohjelmistoon

×