Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Etsimme lisävoimia palvelutiimiimme

Olisitkos sinä Rane-hotellikoiran tuleva työkaveri? Tai tiedätkös sopivan tyypin?

Matkailijamäärien pikku hiljaa kasvaessa tarvitsemme lisävoimia tiimiimme ♥ 

Hotel Kokkola on 76 huoneen kodikkaan tasokas kaupunkihotelli keskellä Kokkolaa. Toimintaamme ohjaavat korkeat laatutavoitteet kaikessa tekemisessä, ja asiakaskokemuksissa punaisena lankana on ”helppo tulla, hyvä olla”. Tarjolla on jatkuvasti uusiutuva työympäristö ja loistavat työkaverit asiakaspalveluvastaavamme hotellikoira Ranen tiimissä

Vastaanottotyöntekijän tehtävien painopiste on hotellin vastaanottotyössä, mutta pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä niin aamiaisella, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa. Myös asiakastilojen siisteydestä huolehtiminen sisältyy päivittäisiin tehtäviin. Vastaanoton työvuorot ovat iltapainotteisia, aamuvuoroja lähinnä viikonloppuisin, ja koska palvelemme vieraitamme 24/7, työhön kuuluu myös joitakin yövuoroja. Mahdollista tehdä myös pelkkiä ilta- ja yövuoroja tai yhdistää tehtäviin kerroshoidon vuoroja.

Toivomme positiivista asennetta laadukkaan palvelun tuottamiseen, vastuullista työotetta ja tahtoa tehdä parhaansa joka ikisen vieraan viihtyvyyden hyväksi. Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä ja jonkin hotellijärjestelmän käytöstä (meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft). Koska vastaanoton yhteydessä toimii pienimuotoinen aulabaari sekä tilausravintola, anniskelu- ja hygieniapassit ovat ehdoton vaatimus (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu). Työ soveltuu myös opiskelujen ohessa tehtäväksi extraukseksi, jos löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. 

Kielellisesti edellytämme suomen ja englannin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, sekä edes palvelutilanteiden hallintaa ruotsin kielellä. Mahdolliset muut kielet plussaa. 

Kerroshoitaja, ammattilaisen lisäksi tarvitsemme myös kesätyöntekijöitä kerroshoitoon

Ovatko siisteys ja korkea laatu sinun juttusi, ja tekisit mieluusti osa-aikatyötä? Kesällä luvassa kiireisempiä ja pidempiä päiviä, syksyllä jatkon tuntimäärät vallitsevien olosuhteiden mukaisesti. Odotamme valmiutta itsenäiseen työhön, aikaisempaa kokemusta sekä siivousvälineiden ja puhdistusaineiden perustuntemusta. Kerroshoidolla on käytössä Serviator-ohjelma. Mahdollista yhdistää myös kerroshoidon ja vastaanoton tehtäviä, jos on valmius molempiin.

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme. Työyhteisömme on savuton.

Palkkaus MaRa tes / kokemuksen mukaan, tuntimäärät toistaiseksi sidoksissa matkailijamääriin ja kasvavat matkailun lisääntyessä. Hakemukset cv:n kera, työn aloitus sopimuksen mukaan kevään aikana (vastaanotto viimeistään huhti/toukokuussa, kerros touko-kesäkuussa). Kerrothan, jos sinulla on jotain erityisosaamista, mistä uskot olevan iloa tiimillemme/yritykselle, toimenkuvat ja vastuualueet muokkautuvat aina osin myös kunkin vahvuuksien mukaan. 

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse sari.jukonen@hotelkokkola.fi 

Kuva Heini Holopainen / Yle

/ Hotel Kokkola

×