Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Haluatko joululahjaksi työpaikan?

Haluatko joululahjaksi vakituisen työpaikan? Ovatko kansainvälinen arki ja monipuolinen työnkuva toiveitasi tulevalta työpaikalta?

Nyt kansainväliset vieraatkin ovat taas palanneet ja tarvitsemme jälleen lisävoimia tehotiimiimme. Haussa on nyt huipputyyppi hotellin palveluesimiehen tontille (mol.fi-sivuilta löydät myös muut avoimet työpaikkamme).

Onko sinustakin tärkeää huolehtia palvelukokonaisuuksista pienenpieniä yksityiskohtia myöten ja tehdä joka päivä parhaasi vieraiden viihtyvyyden sekä hyvien kokemusten eteen luotsaten samalla koko tiimiä onnistumisen polulle? Tiedostatko esimiehen olevan tärkeä suunnannäyttäjä, joka varmistaa omilla toimillaan sisäisen laatuohjelman sekä palvelukonseptien toteutumista joka ikinen päivä? Toimintaamme ohjaavat korkeat laatutavoitteet kaikessa tekemisessä, ja asiakaskokemuksissa punaisena lankana on "helppo tulla, hyvä olla". Tarjolla on jatkuvasti uusiutuva työympäristö ja loistavat työkaverit asiakaspalvelupäällikkömme hotellikoira Ranen tiimissä!

Hotellin palveluesimiehen toimenkuvaan kuuluu monipuolisesti hotellin palveluiden ja tuotteiden laadun varmistaminen sekä operatiiviset tehtävät niin aamiaisella, vastaanotossa, kerroksella kuin kokous- ja tilausravintolapalveluidenkin parissa kulloisenkin vuoron mukaisesti. Tärkeitä palvelun osa-alueita ovat myös työvuorosuunnittelu ja perehdytysohjelman toteuttaminen sekä sen jatkuva kehittäminen. Palvelemme vieraitamme 24/7, joten työhön kuuluu tarvittaessa myös joitakin yövuorojen tuurauksia. Toimenkuvaa muokataan omien vahvuuksien mukaisesti ja kokemukset myyntipalvelusta tai kerrosvastaavan tehtävistä täydentäisivät esimiestiimiä mainiosti. Mielenkiintomme saa herätettyä kertomalla myös esimerkiksi seuraavista kokemuksista/taidoista/tahtotilasta syventyä aiheeseen: vastuullisuus/ympäristöohjelmat, verkkosivujen ylläpito, tv- ja puhelinjärjestelmien vaihtoprojekti, digimarkkinointi/somekanavien aktivointi. Työ on mahdollista toteuttaa myös jaksottaisena esim. viikko töissä, viikko vapaalla –jaksotuksella, jos et pysty muuttamaan kokonaan länsirannikolle.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta hotellityöstä ja jonkin hotellijärjestelmän käytöstä (meillä tällä hetkellä järjestelmänä HotSoft). Myös anniskelu- ja hygieniapassit tulee olla voimassa (suoritettava pikaisesti, jos puuttuu).

Kielellisesti edellytämme suomen ja englannin sujuvaa hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin, sekä edes palvelutilanteiden hallintaa ruotsin kielellä. Mahdolliset muut kielet plussaa. Työyhteisömme on savuton.

Lisätietoja hotellistamme ja toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (@hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.

Palkkaus MaRa tes / kokemuksen ja taitotason mukaan. Työaika 37,5 h/vk. Hakemukset cv:n kera, työn aloitus sopimuksen mukaan sopivan henkilön löytyessä. Tämä joululahja voidaan lunastaa jo pikkujouluaikaan.

/ Hotel Kokkola

×