Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Hotel Kokkolan toimenpiteet COVID-19 leviämisen ehkäisemiseksi

Hotel Kokkolan toimenpiteet COVID-19 –koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä muiden viranomaistahojen ohjeistuksia sekä yleisen ja alueellisen koronavirustilanteen kehittymistä. Muokkaamme toimintojamme jatkuvasti tarpeen mukaisesti pyrkien edistämään viruksen leviämisen ehkäisyä kaikin tavoin. Suosimme hansikkaiden käyttöä asiakaspalvelutilanteissa välttääksemme tartuntariskiä, aamiaisaikaan käytämme visiirejä/kasvomaskeja.

Olemme päivittäneet ravintolatoimintojemme omavalvontasuunnitelman sekä asiakaspalvelun, aamiaispalvelun että kerroshoidon palveluohjeistukset ja siivousohjelmat. Alla muutamia vierailuanne toivottavasti helpottavia lisätietoja. Vastaamme mielellämme mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Ethän lähde matkalle, jos olet sairaana. Ymmärräthän, että varotoimena pidättäydymme kättelyistä ja muista fyysisistä tervehdysmuodoista.  Myös hotellikoira Rane pitää pientä taukoa vieraiden tervehtimisessä.

Toimet hotellilla

Pesethän kätesi huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla aina lähtiessäsi huoneestasi. Vastaanottoaulan aamiaispisteen vierestä löytyy käsienpesupiste ja viereiseltä käytävältä kolme wc-tilaa käsienpesupisteellä. Aivastuksen tai yskän yllättäessä, kohdistathan sen hihaasi, kiitos.

Käsidesiä on tarjolla vastaanoton asiakaspalvelupisteissä, aamiaispisteessä ja katutason yleisöwc-tilojen yhteydessä (seinällä wc:n ovien välissä). Autathan meitä huolehtimalla omasta käsihygieniastasi aina asioidessasi vastaanotossa, aamiaisella, Kokkola400-infopisteellä tai muutoin yleisissä tiloissa, kiitos.

Vastaanoton asiakaspalvelupisteissä olemme siirtyneet desinfioimaan kynät ja avainkortit jokaisen vieraan jäljiltä. Palautathan kynän/avainkortin käytön jälkeen tiskillä olevaan keräilyrasiaan, kiitos.  

Voit käyttää kynän pyöreää päätä myös maksupäätteen näppäilemiseen. Halutessasi voit käyttää myös kertakäyttöistä, suojaavaa muovikalvoa maksupäätteissä. Laitathan muovin heti koodin näppäiltyäsi viereiseen roska-astiaan taikka samaan rasiaan käytettyjen avainten ja kynien kanssa. 

Myös makeiset ovat siirtyneet isoista kulhoista pieneen astiaan, josta voit ottaa makeisia turvallisesti osumatta muihin.

Aamiaisbuffet on siirretty aulan tiloihin mahdollisimman väljien kulkuväylien turvaamiseksi ja ruuhkautumisen estämiseksi. Myös kabinettitilat on varattu ensisijaisesti aamiaiskäyttöön. Vilkkaimpina viikonloppuina aamiaisella on käytössä pöytävarauslistat. Näin voimme turvata jokaiselle oman seuruekohtaisen pöydän ja välttää aamiaistilan ruuhkautumista. Huolehdithan omalta osaltasi turvavälien toteutumisesta ja varaathan riittävästi aikaa aamiaiselle.

Kerroshoidossa on otettu käyttöön annetut siivoussuositukset ja desinfioivat aineet kaikkien kovien pintojen puhdistuksessa. Puhdistamme myös kaukosäätimet ja kaikki kahvat aina vieraan vaihtuessa sekä välisiivousten yhteydessä desinfiointiaineella (huomiothan, että välisiivouksia ei voida tehdä, jos ovessa on ”Ei saa häiritä” –kyltti). Huoneista löytyvät sisäisten puhelujen puhelinlaitteet olemme suojanneet muoveilla. Pyrimme kierrättämään huoneita mahdollisuuksien mukaan niin, ettei uusia vieraita majoiteta samaan huoneeseen heti edellisten majoittujien jälkeen. 

Olemme tehostaneet myös yleisten tilojen, hissin ja käytävien ovien puhdistusta desinfiointiaineella, erityisesti kaikissa kohteissa, joissa kosketusta esiintyy eniten (ovien kahvat, hissin painikkeet jne.).

Kakkoskerroksen Lainaamossa on desinfiointiainetta suihkepulloissa, muistathan huolehtia välineiden huolellisesta puhdistuksesta sekä ennen käyttöä että sen jälkeen, kiitos.

Asukassaunavuorot ovat toistaiseksi pois käytöstä. 

Tarjolla on myös kertakäyttöhansikkaita vierailunne ajaksi. Vastaanotosta on myös mahdollista ostaa kertakäyttöisiä kasvomaskeja (2 kpl tai 12 kpl pusseissa).

Turvallista vierailua ja tervetuloa; tehdään yhdessä kaikkemme viruksen leviämisen estämiseksi.

/ Hotel Kokkola

×