Hotel Kokkola, Rantakatu 14, Kokkola p. 06 8241 000,

Tietosuojainfoa 25.5.2018

Tietosuojakäytäntö / Henkilötietojen keruu ja käyttö, Hotel Kokkola

Seuraavat säännökset koskevat sivuston www.hotelkokkola.fi käytäntöjä. Laajempi kuvaus
Hotel Kokkolan asiakas- ja matkustajatietorekistereistä sekä tietosuojakäytännöstä löytyy hotellilta. Lisätietoja voi pyytää tietosuojavastaavalta osoitteesta myynti@hotelkokkola.fi

Tiedon keruu ja käyttötarkoitus

Varatessasi huonetta ja jättäessäsi tarjous- ja/tai yhteydenottopyynnön, pyydämme joitakin henkilötietojasi, kuten etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja luottokortin numero ja viimeinen voimassaolopäivämäärä (pyydetään vain varauksen varmentamiseksi).

Käytämme annettua tietoa varataksemme pyydettyjä palveluja, lähettääksemme vahvistuksen yksityiskohtia ja mikäli tarpeellista, tiedotamme matkaan liittyvistä uutisista tai muutoksista. Mikäli meillä on ongelmia asiakkaan toiveiden toteuttamisessa, otamme yhteyttä. Käytämme puhelinnumeroa vain, jos ilmenee tarve saada saapuvat vieraat pikaisesti kiinni, tai jos asiakkaan omien tietojen syöttämisessä on tapahtunut virhe. Luotto- ja pankkikorttitietoja käytetään varauksen varmentamisessa ja varausehtojen niin määritellessä, kuten mahdollisessa prepaid- tai no show -varauksen laskuttamisessa.

Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille. Poikkeuksena mahdolliset viranomaispyynnöt ja muut lakisääteiset ilmoitusvelvollisuudet.

Käytämme IP-osoitteita palvelinongelmien ratkaisemiseen, sivuston hallinnassa ja käyttäjien liikkeiden seurannassa tilastointia varten.

Linkit

Tämä sivusto sisältää linkkejä toisille sivustoille. Huomioittehan, että emme ole vastuussa toisten sivustojen yksityiskäytännöistä. Yksityiskäytäntömme koskee vain tiedon keruuta tämän sivuston nimissä.

Turvallisuus

Tämän sivuston turvallisuusvaatimuksilla turvataan menetykset, väärinkäytökset ja tiedon muutokset valvontamme alaisuudessa. Käytämme SSL-suojausta varmistaaksemme, että meille toimitettu tieto pysyy yksityisenä eikä pankki- tai luottokorttitietojasi lähetetä koskaan suojaamattomana. Jakamasi tiedon lisäsuojausta varten meillä on perusteellinen turvallisuussysteemi, johon sisältyy kehittynyt palomuuriteknologia. Kaikki tiedot asiakkaasta ovat vain sellaisten työntekijöidemme käytössä, jotka tarvitsevat tietoa suorittaakseen tietyn työn. Pääsy asiakas- ja matkustajatietoihin on näillä työntekijöillä henkilökohtaisen salasanan takana. Kaikkien työntekijöidemme tietoutta turvallisuudesta ja yksityisyyskäytännöstä päivitetään säännöllisesti vuosittain tai sitä mukaa, kun menettelytapoja muokataan vallitsevia säädöksiä vastaaviksi.

Muutokset yksityisyyskäytäntöön

Kaikki merkitykselliset muutokset käyttämässämme tavassa koskien henkilökohtaisten tietojen käyttämistä kerrotaan tulevaisuudessa tässä yksityisyyskäytännössä. Varaamalla meiltä annat luvan siihen, että viimeisimmässä varauksessasi sovelletaan sen hetken yksityiskäytäntöämme. Mikäli päätämme käyttää henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa yksityiskäytännöstä poikkeavalla tavalla, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse ja pyydämme lupaasi.

Ota meihin yhteyttä

Käyttämällä www.hotelkokkola.fi sivustoa annat luvan tämän tiedon keräämiseen ja käyttämiseen yllämainituilla tavoilla. Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa yksityisyyskäytännöstä, tämän sivuston toiminnasta tai omasta toiminnastasi sivustolla, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen myynti@hotelkokkola.fi

/ Hotel Kokkola

×